mums

dsc01927 (MMS)

kom nyss hem från ica med sofia och dom här följde med oss hem!


just nu

dsc01924 (MMS)

sitter med lilla sofia på zoonmöte och röttnar ... skönt !


*

om jag fick tillbaks min ängel så skulle jag vara värdens lyckligaste .
nu gör de riktigt ont ...

i really miss my angel ...

29 april

fy vilken tråkig skola ja går på asså ... eller a iallfall tråkig klass
funderar starkt på att byta skola men har ingen anning om till vilken .
de finns inge speciellt alls där förutom att vi gör olika resor ganska ofta och att vi har idrott varje dag.
aja får väl hoppas på att de går över snart ... sitter iallfall just nu och håller på med engelskan är nästan klar nu med tack av min bästavän googelöversettning♥ . ikväll är de zoonträning plus teori inte alls kul faktist ... nej den här dagen har inte varit nå bra alls ... hoppas de blir bättre imorn så ja inte ruttnar bort helt . nu ska jag väl sätta på mig mina träningskläder och dunka musik eller något ta fram kläder till imron och så hörs!

shopping

dsc01901 (MMS)

kom aldeles nyss hem och de här är vad jag köpte plus ett rött naglack


jag glömmde skriva om mötet

hejdå västeråsib f96
och hej rönnby f96 vit

ah de va ungefär de vi fick reda på igår på mötet att a nu byter vi lag . för vi kommer ha en massa fördelar i rönnby vi kommer ha bättre kostnader och rönnby satsar på tjejinnebandy och de gör inte vib och jag hoppas att hela laget kommer följa med till rönnby .den ända skilnaden är att vi tränar på andra ställen och spelar med en tiger på magen . vi kommer va exakt samma lag och vi kommer inte ha något med de andra rönnby laget att göra vi kör på eget . och jag ser framemot att byta lag, ja tror de blir riktigt bra

love


28 april

sha , nu har ja nys kommit ur duschen och tvättat håret , nu håller jag på och försöker välja kläder , också sen ska ja väl fixa håret och sminka mig när sofia har vaknat för annars kommer jag att röttna . tror vi ska ner på stan idag och handla lite . sen får vi väl se va vi hittar på efter de och ikväll är de tärning undra hur de kommer gå för mig som har ont i hela kroppen ah får väl hoppas på att de inte är fys iallfall . just nu sitter jag iallfall här och lyssnar på musik men mina hörlurar jag älskar dom verkligen! men kanske gör ett inlägg sen på vad ja köpte och så men ha de bra så länge :)

bilder från skolan igår




memories


håkantorpsskolan

håkantorpsgatan

2008

fotbollslägret ,du&jag

a va ska man kalla de ??

mälarenergi 09

2006 skara

jag&mamma på rhodos 2007

danacup

:'(

sommras

hos ida

vsk

josefin med nallen , matilda är målis och jag står två från tilda åt höger:)

27 april

hej på er , sitter just nu hemma och dunkar musik med mina nya hörlurar, idag i skolan hände väl ingeting. min sista lektion va no,så grymt tråkigt... sen hämtade jag mina grejer så satt jag och oskar och väntade på sofia eller a jag vänta på sofia och han på axel . och imorgon har vi studiedag skönt,vet inte riktigt vad jag ska göra ska väl hitta på någonting iallfall . kanske bara va hemma vet faktist inte . ikväll ska vi på nåt möte med innebandyn som jag absolut har lust att gå på alls , kommer bara att berättas massa grejer vi ska göra va vi gjort i år och sen va som händer i framtiden vill inte :( , om jag ens forsätter med innebandyn? de vet jag inte . skälet till varför ska jag inte avslöja här får väl se hur de blir men jag ska satsa mest på fotboll nu iallafall och i fortsettingen eftersom ja är bättre i de en i innebandyn . ska sluta tänka negativt nu ska fokusera på att de blir kul med fotboll finns inget mer att göra gothia förfan , shit va kul de ska bli . aja ska sluta skriva nu hörs !


"paow stalker"




tycker att alla ska kolla så jävla kul kille haha...

här ska de vara en rubrik men kmr ej på någon

nu har jag nyss ätit mat , bakad potatis med nån röra.sitter och kollar på top modell och skriver med lille william jag är för rolig asså... och sen står min syster och dansar för mig för hon tycker hon är jätte fin , och ja skrattar åt mig själv och min syster . juste ja har fixa håret också två snepp ljusare , de va nån spray som gär håret ljusare och lite förendring är de nog . ska göra de lite ljusare imorn tror jag . men nu ska jag ja göra nåt annat
hajdoooo !

26 april

började dagen med att åka till skolan vid 8, skolan va faktist helt okej och nu är william tillbaks för er som inte visste så hade han typ gjort något i höften sprungit för snabbt helt enkelt ;) . amen iallfall hade ju cup i helgen så kunde inte va med på friidrotten idag för ja ahde aldeles för ont i kroppen och mina stackars hälar ... så jag och sofia drog ner på stan och köpte lite kläder eftersom ajfick så mycke presentkort igår med mig hem följde ett par vita solglasögon , gult linne & en silvrig plånbok allt från gina . sen runt fyra kom mamma och hämta mig med sin cykel och vi cykla hem tog bilen till ica maxi och sen åkte vi och hämtade min syster . och nu är jag död , tack och lov så ahr vi ingen träning idag ! ah de va ungefär de som har hänt idag , ni får ha de så bra !


slutkörd

nu ahr jag nyss kommit hem från en dag full med innebandy. imorse spelade vi kvartsfinal och vi vann med 8-0 sen runt fyra spelade vi semin och vi vann med 3-2 . och tillslut finalen där alla va helt slutkörda vi hade tagit i så mycke i semin från att ligga under med 2-0 så gjorde vi tre mål och vann med tre två och sen finalen så förlorade vi med 2-0 mot dom vi redan mött i gruppspelet där vi vann mot dom med 2-0 men som sagt så va vi slutkörda finns inte mycke att göra nu , bara ladda om och satsa fotboll nu . och direkt efter matchen hade jag vuxenfika och ajg fick:
wesc hörlurar:farfar
presentkort 700:farmor&janne
sminkning&500 kr:mormor&morfar
presentkort 250:ann-sofie&emelie
presentkort 400:mamma& hennes kille
parfym:mamma& hennes kille
halsband:mamma&hennes kille
"minnes bok":mamma&hennes kille

de va de jag fick idag , sen ska jag få av kussinerna i veckan .
orkar inte ta någon bild eller något men ni fick en liten lista heh .
hare bra !


min födelsedags morgon i bilder






bjuder

vib-lillån

har nyss kommit hem från mc fyfan ja kommer spy ja åt för mke trorja ...
iallfall innan vi va på mc så hade vi match jag spelade inte eftersom ja inte hade stått över enu .
vi vann iallfall med 2-0 igen.riktigt bra tjejer så efter som jag inte spelade så satt jag på sidan med agnes och matilda och hejade . och imorgon är de kvartsfinal .snart ska jag&sofia klä på oss myskläder och sen ligga i våra sängar och äta godis trorja vi får se . men ni får ha de så bra för de ska jag ha



HAHAHAHAHAH


24 april

nu har ajg äntligen kommit hem fyfan va drygt de va . först spelade vi våran andra gruppspelsmatch vi vann med 2-0 igen och de betyder att vi är gruppetta tror jag , sen så bestämde jag och sofia att vi tar bussen från gryta till bjurhovda sen när vi satt oss på bussen sa hon att hon skulle duscha också och då orkade inte jag följa med så jag tog bussen hem till mig och jag fick sitta och vänta i 20 minuter på 15 när jag kunde åkt med josefin efter matchen på en kvart . men nu är jag iallfall hemma sitter och kollar på tv och snart ska jag hoppa in i duschen .
sen vet jag inte vad jag hittar på ska iallafall möta upp josefin'&sofia men hare bra kanske skriver senare !



från förra helgen snyggt...


min födelsedag

min födelsedag , va inte precis den bästa jag har haft tack vare den här cupen . men iallfall på morgonen så väckte dom mig med frukost på sängen sen fick ja mian presenter från pappa fick en conversväska,conversskor & ett presentkort och sen på söndag får jag alla mina grejer från släkten och mamma . hoppas att de känns bättre då iallfall .men igår spelade vi match också vi vann med 2-0 . sen åkte ja hem och fixa lite sen kom sofia och vi åt tacos sen drog vi t gården och kolla på skräckfilm . de va faktsit riktigt kul men känndes verkligen inte som ajg fyllde år .. aja men får hoppas de blir bättre på söndag

22 april

kom nyss hem från skolan astråkig dag verkligen tosdagar är inte alls kul . vi fick tillbaka våra matteprov också 26/40 tycker faktist de va rätt bra men nu är iallfall skolan över och nu sitter och kollar på tv med pappa och 
så skriver jag lite med sofia . ikväll ska jag bara vara hemma ingen träning idag riktigt skönt ! ska väl gå till ica och hämta mina nya skor som jag beställde i tisdags hoppas dom är lika fina i verkligheten som på bild . sen ska väl jag och min syster bara sitta och titta på disney channel eller något hah . och sen riunt elva hoppar ja in i sängen och hoppas på att somna på en gång vill att de ska bli imorgon så fort som möjligt ! för imorgon blir jag fjorton och ska få paket av pappa,syster & karin för resten får jag på söndag för att vi ska ha cup i helgen så igentligen längtar jag till på söndag .

de blir ingen dagens outfit bild idag orkar inte gå till mitt rum och hämta kameran och ta foton men ja har väl inget speciellt på mig . jeans,tshirt & en cardigan över inge speciellt alls . men imorgon tar jag nog en bild iallfall sen ska ni få se grejerna ja får av pappa,syster & karin också resten ser ni nog poå söndag.


6 år sen

5 år sen

4 år sedan , och jag saknar huset med båda mina föreldrar..

21 april

hej på er , har precis klätt på mig mina träningskläder och ätit mat . ikväll tränar vi i fotbollshallen alltså inte ute och de är riktigt skönt eftersom de haglar ute . i skolan vare helt normla förutom att vi hade två riktiga lektioner plus idrott dårå men sen ahde vi so i 80 min men ingen lärare så vi satt och lyssna på musik och gjode lite som vi ville och sen vare ingen spanska så vi fick slyta tjogo i tre istället för fyra skönt ! sen har de inte hänt så mke mera trorja . kommer inte att skriva något mera idag tror jag . men harebra!


godmorgon

jag vaknade runt kl kvart i åtta av att min syster inte hittade sin mobil . och nu har jag ätit frukost och fixat mig i ordning för idrotten vi har ingen fotbollsprofil för att jocke är sjuk istället ska vi ha vollyboll fyfan va tråkigt!!!
iallafall så efter de är jag i skolan till fyra,sen får vi se om ja skriver när jag kommer hem igen . hörs sen!


jag saknar dig verkligen


dagens outfit

gick inte att lägga in bilden fattar inte riktigt varför men ah de blir en kort beskrivning iallafall

svart kavaj:ginatricot
vitt pösigt linne:ginatricot
vitt underlinne:ginatricot
mörka jenas:ginatricot
armband:ginatricot
allt från gina hehe
& rosa convers


beställt

shaaa, kom hem för en stund sen spelade match mot rönnby 94-93 de va faktist en rätt bra match från våran sida för att vara tre år yngre vi fick bara inte in bollarna så 5-1 trorja att de blev , och nu har pappa nyss beställt lite kläder till mig tack pappi !:)



blev fel håll hehe


älskar dig pappi♥


20 april

tre dagar kvar jag längtar , jalängtar !!!
fast tyvär vet jag redan vad jag ska få men men ja får iallfall grejer och de tycker jag ju om:)
iallfall idag ,hm...  de va en helt vanlig dag typ fast jag hatar tisdagar...slöjd & no och börjar kl tjugo i åtta
fyfan va tråkigt de är asså,ochimorgon har jag matteprov inte kul :( fan asså men på fredag så fyller jag år och de är iallfall posetivt fast att ja får alla mina presenter på söndag för då kommer hela släkten till mammas joss(espressohouse) efter stängning och så ska vi vara där riktigt kul faktist . och senare ikväll är de innebnady träning ska bli kul faktist eller a jag hoppas de iallfall ... hare bra

dagens outfit


cardigan:idas
vitt underlinne:gina tricot
vitt linne med pälor:gina tricot
jenas:gina tricot
halsband:thailand
armband:gina tricot
och sen gråa convers

hos pappii

har nyss kommit hem till pappa innan de va jag på stan med honom&min syster köpte fotbollsskor
skitsnygga ! gula nike dom kommer verkligen inte att synas;) a snart kommer nog min nya design linn har fixat den klar nu skit snäll verkligen tack linn! linns blogg kommer här www.linnliljja.blogg.se  ska snart äta ikväll ska vi äta kött,färskpotatis och tzatziki mumssss . men ni får hare så bra kramkram



jag&linn för två år sen
snacka om förendring

dagens outfit


skinnjacka:nya thulins
t-shirt:h&m
jenas: gina tricot
solglasögon: thailand
och rosa convers som inte syns på bilden

18 april

shaaa, nu har sofia nästan nyss åkt hem . vad hände igår , jo vi va hos william och titta på film fyfan ja är så rädd för sånt , sen skulle vi cykla hem också bra va? a men iallfall vi hade de roligt hos honom iallafall . sen idag så har de inte hänt så mycke vi vaknade runt tio åt vofflor och sen så duschade jag . och nu är jag fixad och klar och ska iväg med pappa och kolla fotbollsskor blir nog lila nike . men vi ska inte köpa dom idag ska bara kolla enligt min pappa. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske ringer josefin eller något får se . hare bra så länge

`


my angel

17 april

sha, nu är jag äntligen hemma ush har varit på domarutbildning i fotboll skit tråkigt att sitta inne på önsta kanseli och lyssna på en kille som pratade i 6 timmar fast rätt kul att döma mindre och få pengar hehe , så nu har jag iallfall kommit hem och de va rätt roligt folk på grejen massa killar från gif p96 och vårt lag vi fick också en bok om alla spelregler inom fotboll vet nog de mesta men lite finns de nog ja inte vet , sen fick vi rött&gult kort och en pipa får se hur de blir med de där ska iallfall dömma min systers matcher och då får jag runt tvåhundra kr per match och dom har 16 matcher plus att vi får från gideonsberg också och sen dömmer vi säkert små cuper blir rätt mke pengar faktist . sitter här och är skithungrig men orkar inte äta något och snart kommer sofia hit också så sover hon här ikväll får se va vi hittar på kram så länge !

shabba

sitter och kollar på top modell med sofia , vi gör samma saker som alltid
får se om jag sover hos henne ikväll också trore iallafall. hm... i skolan hände väl inget slutade kl ett och åkte till sofias profil sen får man inte titta kul.. a men då gick jag till pappas jobb och han skjusa mig hem .
har ingenting alls att skriva kanske kommer ett till under kvällen får se !/madde '



vinter 08

sommar09

januari 2010

tycker vi ser lika dana ut faktist,ellerhur;)?

shaaa

nu har jag nyss kommit hem eller a för en timme sen har suttit och taggit lite bilder på mig själv för ja har så himla tråkigt för jag får inte träna på hela veckan..stackars mig :(:(
va på stan innan mes sofia&josefin ingen av oss köpte något förutom att vi åt sub way ovanligt?
vet inte riktigt va jag ska göra min syster vill att ja följer med henne ut och målar med gatukritor och de tackade jag nej till haha , men a får väll sitta här och lyssna på musik eller kanske ska ta med datorn ut och sola lite .. nja vet inte får se , hare bra

ego? nej aldrig...

man kan ju inte bli vackare asså...

näsaaaaaa

14 april

fyfan vilket härligt väder vet inte ens om ja setter på mig skinjacka när jag går till skolan tror inte de faktist..
aja jag vaknade iallfall för en halvtimme sen för mamma damsög mitt rum och att ja hade solen i annsiktet .
men nu har jag iallfall fixat mig klart har på mig :
idas cardigan:h&m
en vit t-shirt:h&m
jenas:gina
armband&halsband:thailand
om ca en timme drar jag till skolan och möter upp josefin som har vart på profilen. och så går vi i skolan t fyra ja så roligt.. aja hörs sen!

.

bästavän?

var fan har du tagit vägen?


design&header

ni kanske ser att min header& design inte är så jätte fin just nu men den är bara tillfällig just nu kommer att få en ny snart tror jag som en kompis håller på att fixar . hoppas att de blir bra vet inte alls hur den set ut men man får hoppas . men nu vet ni iallfall varför ja den ja har nu hörs senare!

skrivlust

fyfan va jag älskar våren älskar den nästan mer en sommarn för nu längtar man som fan till sommarn och nu känner man verkigen att de börjar bli varmt den vita snön är äntligen borta ush va ja hatar snö nu igenting för mig ! hade nog dött om jag inte hade varit i thailand i tre veckor . ja längtar tills vi åker igen fast nu ska vi nog inte t thailand blir nog usa till hösten med pappa ! ska äntligen få träffa moster fyfan vad jag saknar henne nu och shoppa är nåt ja kommer göra varenda dag åh ja vill åka nu !!! fatta tre veckor i los angeles med min moster som jag inte har träffat på hur länge som helst typ år 2007 vare nog sist .. gud va ja längtar fast de är en bit kvar faktist och mke roligt kommer hända innan som .. att jag fyller år, julia kommer , ida ska va här nästan hela sommarn och ja där , grönalund med en massa folk , gothia fyfan va härligt med sommar,kompisar & fotboll
de är verkligen de bästa på hela året sommaren och man får komma ut och spela fotboll . de här inlägget vet ja inte varför ja gjorde haha bara va lite skrivsugen . hoppas att mina besökare kommer tillbaka snart också dom har börjat gått ner lite grann inte kul...
men om ni vill att ja ska ändra något
så komentera inlägget!:)

min önskelista

pengar
presentkort
ett par låga convers lila/blå
väska
wesc hörlurar
klocka

kommer inte ihåg nå mera just nu kanske fyller på den senare








hittade inge bilder på väskan men hittade några andra bilder på de ja önska mig.

13 april

hej på er ! börjar närma sig min födelsedag gud va jag längtar vill ha presenter!
men idag är jag iallfall hemma från skolan har knappt rört mig på hela dagen , har så ont i ryggen så ja inte kan böja mej ner gick så bra att kravla över hela golvet för att hämta hemtelefonen som mamma ringde på nyss haha.för hoppas att jag kan gå till skolan imrogon iallfall orkar inte missa en massa och sen så ska man få extra och blabla sen vare ju jätte kul att de blev strömavbrott så tv och datorn slockna jippi va roligt så då bestämde ja mig för att baka så ja typ låg på mage och drog mig fram t köket ställde mig upp tog alla saker satt mig vid matborde rak i ryggen och bakade gick ju faktist bra och nu sitter ja här och gör ingenting förutom att smsar lite .
ja va roligt asså ingen träning ikväll heller men de kanske är bra eftersom ja har så ont och måste vila fan också..
har ingen lust att tränarna ska bli sura för ja inte tränar idag , hoppas dom fattar att ja kanske behöver vila idag .
aja men de blir nog ett par inlägg till idag för ja har ju inget att göra så a harebra

han


12 april

har nyss klivit innanför dörren och är helt slut,orkar seriöst ingenting ush har ont i ryggen,knät&fötterna sen cupen och på specialidrotten så hade vi friidrott ja va roligt asså, sen ikväll äre fotbollsträning med damerna som tydligen är så himla viktig att man inte får vila är de något speciellt med dom eller ? fattar ingenting . aja får väl lov att träna iallfall hoppas ja gör riktigt illa mig så dom får skuldkänslor som tvingar oss hihi .. ja jag är på dåligt humör kanske märks . men iallfall nu sitter jag hemma och äter päron och sjunger . skolan va skittråkig hade verkligen ingen lust alls att gå upp imorse ! aja orkar inte skriva mer ...


örebrocupen 2010

fyfan ... har nyss kommit hem är helt slutkörd fyfan va vi kämpade va obesegrade tills semi och a de är väl ganska bra tycker jag iallfall , men vi kunde gått till final om domaren hade kunnat dömma och de kunde dom tydligen inte så tyvär för oss asså. helgen har varit rätt kul trodde de skulle blivit roligare inte en snygg där vi bodde ... fan haha nej men en snygg fanns de väl men a iallfall .
första matchen vann vi med 7-2
andra matchen vann vi med 2-0
tredje matchen vann vi med 6-1
fjärde matchen vann vi med 2-0
och femte så blev de 3-3 = straffar , där vi förlorade för dom dömde bort sofias mål .
men bra va vi,bara att börja satsa fotboll nurå
hare bra (:

packning

de blev ett inlägg till iallafall har inget att göra så passar på att lägga in ett igen .
nu har jag precis stängt ihop väskorna och ställt dom i hallen jag har lyckats få i mina saker i en väska plus en väska med täcke och kudde en väska med match kläder och madrasen men de är ganska bra brukar ha hur många väskor som helst . jag känner på mig att de är någonting som jag har glömmt , men de mesta är nog med har iallfall matchkläderna,klubba,glasögon,skor & pengar så jag kommer iallafall att kunna spela får hoppas att de inte är något jag glömt som ajg redan vet att de kommer vara menmen . ska nog gå igenom packlistan en gång till om jag orkar. snart kommer nog pappa hem också sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra får se . äter väl något och sen åker jag till samlingen fyfan va jag längtar ska bli så otroligt roligt . men hare bra ♥


9 april

hej,jag vaknade för ca en halvtimme sen har satt på mig myskläder och sitter i soffan och tittar på tv .
idag är sista dagen jag kan blogga på några dagar för att jag drar iväg på örebrocupen kl fyra idag .
men så länge ska jag bara vara hemma och samla en massa krafter och så kör jag gärnet på matcherna sen .
kanske träffar mamma och hämtar mina nya mjukisoverall eller nåt har iallfall packat klart nu . /maddeee♥


8 april

har nyss kommit hem från stan eller nyss&nyss för en timme sen . har varit på stan med josefin och sofia hade de faktist rätt roligt förutom att ja var skittrött orka inte gå någonstans typ . jag köpte iallafall en fondation som tanten på kicks rekomenderade och sen örhängen från lindex . idag blir de ingen träning för min del ska packa för imorgon . för då drar jag på cup men laget, ska sova med dom ja brukar vi kommer hare skitroligt och vinna ska vi göra tycker jag också..så det blir nog inge inlägg på tre dagar eller a kanske söndag om ja inte är helt slutkörd får se .

sötnosar

bebis

älsklingar



*


du är värdsbäst syster.

7 april


kevin

hampus & en liten bit av kevin

tomas

ida,kevin & rasmus

hampus

tomas & ida

jag

ida

tomas

linus & ida

6 april

vi vaknade runt kl tio och gick upp tittade på tv och fixade oss i ordning .
sen drog jag och ida ner på stan och åt subway, sen kom sofia och vi åkte iväg till ringvallen.
där träffade vi kevin,thomas,olle,haukar,marcus,rasmus,nån kille?,ferre,martin,axel .
vi spelade fotboll typ hela tiden skitkul! sen drog jag ida kevin hem till mig åt och sen drog vi på match.
sen nu har jag och ida suttit här hur länge som helst och skratta & druckit kallt kaffe mums!
hare bra , lika kul blir de imorgon :)







baby


du är bäst syster


påskafton

fyfan har inte sovit något alls inatt , först vaknade jag kl 3 av att min hund kraffsade på dörren och då gick jag först och öppna sen så kom hn igen efter en timme så hoppar hon upp i sängen så ja vaknar då är kl 4 sen så vaknar ja av att nån busringer och sen kl 7u väcker min syster mig av att vi ska få påskägg fy...
men vi fick skattjakt haha , a i påskägget fick jag mascara,naglack & en bh sen lite godis tack mamma!
och nu är de bara en halvtimme kvar tills vi åker och hämtar ida vi ska nog va med kevin eller något hörs senare!

mascaran

den understa fick jag

långfredag

vaknade vid tolv hemma hos sofia,hon hoppa in i duschen och klädde på sig vi tog cykeln hem tillmig ja duschade sen satt vi vid datorn kollade och kollade på bella&tyra show under tiden gjorde vi också tacos och åt de ..sen satt vi bara vid datorn och nu är kl halv fem tiden gick väldigt fort men vi hade bara tänkt slappa iallafall , skönt hare vart ny duschad & inge smink eller plattat hår de är ju skönt med såna dagar också tycker iallfall jag . och imorgon kommer äntligen ida hit längtar! ni får ha de bra för de ska ja ha .


fint att man ser halva bhn ...

i somras med sofias syster&hennes kille .

i want













härmar ni bajsar jag på er :):):)

RSS 2.0