ny header&design

som ni ser har ja ny design och header som frida har fixat t mig ja är så duktig så ja vet själv inte hur man gör någon måste lära mig ... men hm idag i skolan va hände då juste de va faktist roligt på profilen för vi körde mot rönnbyskolan vi vann med 11-7 gjorde två mål hihi. inget annat hände i skolan vi har fått något arbete om summercamp att vi ska hitta på ett eget slags tema till själva lägret och göra lite grejer till de rätt så kul faktist till skillnad från andra grejer i engelska . drar iväg på träning i fotbollshallen med laget mycket kul och nu har fanny också slutat fan,fan,fan va tråkig hon är ! de är lixom gothia iår aja tycker man inte de är kul så a då kanske de bara är onödigt...men vi ses nog inge mer idag hare gött !

påsklov

på torsdag blir det äntligen lov ! fyfan precis vad ja behöver för att komma ifatt i spanskan och grejer för jag fattar verkligen ingeting i de språket ingeting! så tråkigt så man somnar . och på lördag morgon kommer ida hit !
fyfan va härligt att hon kommer saknar henne massor och då är hon är ca fem dagar eller något sånt .
får väl se va vi hittar på då något gör vi iallfall , sen äre ju påsk också inte för att de är något jätte speciellt eller så men de är ju lov och de är skönt . påskägg får man också hehe...

från i somras när hon var här














iloveu


ingen träning

hej ! sitter hemma helt ensam och gör inget tittar på sex and the city och dricker Yoggi ,inget mer jätte kul verkligen... ska inte träna för att min fot är pajjjj inte bra ! så ska vila till imorn när de är innebandy&fotboll trorja? amen iallfall så i skolan hände abolut ingeting heller... jag och josefin är riktigt duktiga på att labba asså vi labbade med nå konsiga vatten grejor och blanda grejerna med varan så blev de massa färger . sen ikväll ska ja titta på tv,tv,tv för de är ju dating in the dark,CSI NY - trilogin del 2,couger town . i cougar town är hennes granne bara för snygg ! men vi hörs nog inge mer idag sköt om er !


snyggast


sverige-england

nu har jag nyss kommit ur duschen va bollflicka på sverige-england sverige förlorade med 2-3 .
idag i skolan va hände då ... absolut ingenting faktist eller hade friidrott och de är man ju duktig på inte...
eller springa kan jag men inte resten suger verkligen sen är man så duktig att mot per-ols i lördags så skulle vi duscha på st:illian och jag typ springer t duchen och ja tar josefin dusch haha a men iallafall så kastar hon schampot på mej eller a försöker så springer ja så ramlar ja på golvet och skär upp hela foten , så de va blod överallt i hela jävla stället och nu idag så sprack såret igen precis när de hade börja läckt kul! så jag vet inte om de blir nån fys för mig imorn kanske bara tittar istället får se . men ni får ha de så jätte bra !


the greatest






bara typ 10 st av alla 200 bilder hehe
söta har inte kolla igenom bilderna så de blir som de blir !




bio med tjejerna

drar snart ner på stan med matilda trorja vi ska leta lite presenter till sofia som faktist fyller 14 idag
grattis gumman! för imorgon ska vi på tjejmiddag hemma hos henne och då måste man ju få paket ...
men idag i skolan vare väl helt okej började nio för cecilia va hos tandläkaren hade tre lektioner och sen vare
profil . och nu har jag duschat och målat naglarna haha hade inget att göra .men drar snart iväg och efter vi gått på stan ett tag går jag matilda&josefin på remember me har hört att den ska va bra så vi får väl se
hörs så länge!

*

trodde du skilde dig från alla andra såna där
men du va samma skräp.


onsdag 25/3

sitter hemma nu och dunkar musik , för de mesta lyssnar jag på den under haha
beroende av den tack sofia .. drar iväg på träning vid kvart i åtta. idag i skolan hm...
vad hände då? juste hade prov i svenska på författare hoppas de går bra för mig de har de faktist gjort på dom senaste proven , eller a dom tre senaste iallfall . efter skolan tog ja bussen hem direkt för att jag fick samtal från min syster två ggr i minuten tog lite kort innan för ja hade så otroligt tråkigt hare bra!






min vovve

iloveit


lördag(:

sitter hemma och väntar på att sofia ska bli klar imorse hade vi match mot forsby 1-1 kunde vunnit men tyvär får vi aldrig in skotten ...men nu är jag fixad och klar och ska snart dra ner på stan ska lämna tillbaks ett par byxor och köpa en mascara till min mamma som hon bad om . sen drar vi ner på big mac cup pch träffar en massa folk där får väl se hur länge vi stannar där en stund blir de iallfall . sen så sover jag nog hos sofia , får väl se vad vi hittar på då . och imorn har vi match mot aik riktigt kul faktist ! hare så bra

slänger in några gammla bilder på mig &sofia


i somras ..söt


somras




så kan de gå.


vinter 2008


hah , våran lilla "fjortisperiod"


somras


somras




bjuder på de


fredag

vaknade halv nio gick upp fixade mig i ordning och åkte till läkarn och kollade fötterna
tydligen va convers inte bra för mina fötter men de strutar jag i hehe , och om jag inte använda iläggen
varje dag i alla skor jag äger så kunde min fotboll&innebandy sesong vara slut nu , och de vill jag absolut inte och inte min pappa heller för att jag har sån potensial eller va de hette , iallfall så efter vi vart på gryta (läkaren) så skulle vi åka till eriksborg och röndka men ja fick inte de efter som de är stängt på fredagar och de va ju kul att tanten på gryta sa att vi kunde åka på direkten , sen åkte jag direkt till skolan hände ignet speciellt förutom att jag missa provet som jag inte har plugga på så nu är de dags att plugga lite de handlar typ om klassiker som astrid lindgren,mark twain och daniel defoe som ja inte har en anning om vilka de är eller jo astrid lindgren då.
sista lektionen var fotbollsprofil efter de fixade jag och josefin oss och gick till abb arena eftersom de är big mac cup där nu , tror att vi kommer vara där resten av helgen också eftersom de är rätt mke folk där. men ni får ha en bra fredag !


torsdag

i torsdags så va jag ju i skolan som vanligt efter skolan åkte jag t stan med mormor&morfar
och köpte en massa grejer köpte :
en kvaj :gina 499:-
blåvit cardigan: bik bok 299:-
leggings:åhlens 79:-
svart linne:gina 149:-
armband:gina 149:-
jenas:gina 199:-
t-shirt:h&m 69:-
de va nog allt orkante lägga in bilder på det .

ge mig sommar

när hade sommaren tänk komma igentligen ???
jag vill ha varmt nya sommarkläder,skor & allt som har med sommar och göra .
cuper/gothia,sol,bad & kul. man rötnar här i de kalla seriöst .
bilder från förra sommaren


halmstad 2009


halmstad



syster i halmstad

agnes


de bästa



(L)(L)(L)


fotboll


danacup


danacup



lägret


nån,dina,asra,madde & josefin


asra sofia dina madde






hello

har nyss kommit innan för dörren , har varit på stan med sofia jag köpte ingenting tittade bara lite på vad jag ska köpa imorn när jag är med mormor och de blir nog en hel del hehe . på stan hände inget ovanligt vi kolla på lite kläder och sofia tog hål i öronen . snart drar jag iväg på träning som vanligt då måste plugga på lite spanska också . men hare bra .

16/3

nu har jag precis kommit hem från fysen i fridrottshallen de gick inge vidare fick skit ont i hälen .
fanfanfan,att vi har match mot aik på söndag & två matcher med innebandyn på lördagen och så har ja såhär ont inte så bra... idag vare ju skola och de hände inget speciellt alls faktist förutom att josefin åkte till sjukhuset för nån grej läskigt ...ja har faktist varit riktigt duktig idag först gick jag till skolan halv åtta hade gymnastik , riktigt kul faktist gick hem sen en timme senare cykla t träningen hade fys och cykla hem och juste idag äre ju &cougar town & desperate housewives som jag faktist följt sen första sesongen tack vare min mamma haha. aja nu kommer jag inte på något mer att skriva ,skriver inge mera idag heller . harebra!











hejdå vinterjacka hej skinnjacka

nu har vinterjackan åkt av för i år har jag bestämt nu ska jag inte andvända den mer nu äre skinnjackan som gäller! drar snart ner på stan med sofia vet inte riktigt vad vi kommer göra gå runt och lite så kanske sen åker vi väl hem till någon eller något sånt tyvär kan ajg inte ta några outfits för att kabeln är borta och när jag sätter in kortet funkar de inte . men jag har iallfall på mig .
jenastights-veramoda 249:-
svart linne-jc 99:-
kavaj-ginatricot 349:-
skinnjacka-nya thulines 699:-
burburryskjal- mammas


godmorgon

imorse vaknade jag runt åtta de har blivit att jag vaknar så tidigt nu när jag har varit i thailand .
sen vd nio vaknade ida , och snart ska vi iväg på match , tror att inte kommer åka hem direkt efter :(:(
men iallafall igår så hade jag först match mot rönnby och de gick inte så jätte bra . och efter de åkte jag hem och fixade mig i ordning och duschade sen åkte jag och ida till stan och kollade lite sen kom agnes också .
efter de åkte vi hit och gjorde ingenting? på kvällen så tittade vi på melodfestivalen och prata i telefon med kevin
sen hände inte så mke mera . får väl se va jag hittar på efter de om jag ens gör nåt kanske bara är hemma .


vilka ska jag välja ?













antingen köper jag dom första eller andra inte så stor skilnad förutom att dom ena har gulddobbar , och
jag tycker inte att någon ska köpa lika för de är inge kul...

eclipse

asså frida har smittat mig , nu längtar jag till att se den tredje filmen jag kollade på fridas klipp i hennes blogg och den värkade så jävla bra nu sitter jag själv här och tittar på youtube olika klipp och så . jag som trodde den filmen var dålig ... den är sjukt bra och både edward& jakob är så sjukt snygga att jag tror jag dör i filmerna så smälter man nästan fyfan ja har faktist aldrig tyckt så här bra om en film konstig javet .
men asså åh fyfan va spännande !


döda mig









seriöst jag dör

11/3

har inte orkat blogga på sista tiden & har faktist inte haft tid jag har bar pluggat och tränat enda tills idag .
skönt faktist , har inte tränat på tre veckor så de va skönt att komma igång igen .
nu har jag iallfall nyss kommit hem från stan va där med agnes hittade absolut ingenting .
i skolan va de inte något speciellt , gymnastik på idrotten verkligen min grej !
juste idag opererade min lillasyster halsmandlarna så nu är dom borta , fy va äckligt
att dom sitter och grötar i ens mun jag hade dött . men nu sitter jag hemma och gör ingenting
ska väl äta snart eller något .


lite thailands bilder







hemma med josefin&matilda

har nyss kommit hem från skolan och nu sitter jag och äter yoghurt och flingor
idag i skolan vare typ precis som vanligt förutom att alla kalla mig neger och så sista lektionen
hade vi bowling jag va med josefin,william lövstedt och kevin och de gick ju verkligen bra .
sen tog vi bussen och gick av på stationen och gick t sub way och träffa ida & natta sen sprang vi till
bussen och nu sitter vi här alla tre med en varsin dator sociala kallas de :)

godmorgon

eller a inte precis morgon nurå men iallafall , vaknade ungefär halv elva imorse av att agnes
petade på mig för att jag skulle vakna , åt frukost och tittade lite påtv sen vid halv tov så klädde jag på mig mina träningskläder och sen så kom josefin och hennes pappa och hämta mig ,de va typ en träning inför zoontränarna typ en träningsgrup eller nånting va inte så jätte roligt att spela med yngre och så men skönt vare att träna igen iallfall , och snart ska jag hoppa in i duschen och ta en riktigt lång dusch och raka benen som jag inte har gjort på tre veckor för ja va i thailand inte så mysigt precis och sen kommer josefin hit och vid halv fyra kommer sofia och sover här för hon har inte träffa mig enu . bloggar kanske senare .



lilla agnes



och jag , juste där är västen/jackan jag köote igår som de inte fanns bild på

sötare kan vi inte bli ...

hemma med agnes

sitter hemma med agnes och tittar på melodifestivalen och webbar med linus och så tar vi väldigt söta bilder idag va vi på stan också köpte lite kläder sen träffade vi elin och josefin och tilda också














och sen en kavaj typ men de fanns inte bild .

RSS 2.0